کشت و حفاظت خیار

بهبود محصول خیار
 

مرحله 1

سفیدک کرکی

مانکوزب 56% . اکسادیکسیل 8% WP / مانکوزب 64% . سیموکسانیل 8% WP

ویروس
لنتینان 0.5% SL / لنتینان 1% SL
کپک خاکستری
بوسکالید 20% . پیراکلوستروبین 10% SC / بوسکالید 25% SC
نماتدها
 

 

فستیازت 10% . آبامکتین 0.5% GR

مرحله 2

لکه برگی زاویه ای

کوپریک هیدروکسید 37.5% SC / کوپر سوکسینات 30% WP

سفیدک کرکی
دی متومورف 40% . آزوکسی استروبین 20% WDG / پیراکلوستروبین 15% SC
اسکب
تیوفانات متیل 25% . پیراکلوستروبین 5% SC / پیراکلوستروبین 15% SC مخلوط با دیفنوکونازول 10% WDG
کپک پودری
تتراکونازول 12.5% EW / تیوفانات متیل 25% . پنکونازول 5% SC / پیراکلوستروبین 15% . تتراکونازول 5% EW
کپک خاکستری  

بوسکالید 20% . پیراکلوستروبین 10%SC / بوسکالید 25% SC

 

تریپس
اسپینتورام
 
مگس سفید
تیامتوکسام 50% WDG + بیفنترین 100 g/l EC / پی متروزین 30% . دینوتفوران 30% WDG
 
شب پره
کلورانترانیلیپرول 35% WDG / فلوبندیامید 8% . امامکتین بنزوات 4% EW / اسپینتورام
 
نماتدها
فستیازت 10% . آبامکتین 0.5% ME / آبامکتین 1.8% EC

مرحله 3

لکه برگی زاویه ای
کوپریک هیدروکسید 37.5 % SC / کوپر سوکسینات 30% WP
سفیدک کرکی
فلوپیکولید 15% . متالاکسیل-ام 15% SE
کپک پودری
تتراکونازول 12.5% ED / تیوفانات متیل 25% . پنکونازول 5% SC / پیراکلوستروبین 15% . تتراکونازول 5% EW
آفت زدایی خیار, توصیه عمومی, حفاظت از خیار, کشت خیار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up