حفاظت از موز

مبارزه با آفات و بیماری های موز

در این جداول نحوه حفاظت از میوه موز در مراحل مختلف رشد آن و میزان مصرف عناصر مورد نیاز توضیح داده شده است.

مرحله 1: دانه گذاری

ویروس
لنتینان 0.5% SL / لنتینان 1% SL
شته/ تریپس
تیامتوکسام 50% WDG / بیفنترین 100 EC g/l / پیمتروزین 60% نیتنپیرام 20% WDG
علف های هرز
گلوفوسینات آمونیوم 22.5% . فلوروگلیکوفن اتیل 1.5% OD
نماتدها
فستیازت 10% . آبامکتین 0.5% ME
Bacterial Wilt کوپریک هیدروکسید 37.5% SC / کوپر سوکسینات 30% WP

 

مرحله 2:  استیج اولیه

لکه برگی
تتراکونازول 12.5% EW / تیفلوز آمید 240 SC g/l / پروپیکونازول / پیراکلوستروبین 15% . تتراکونازول 5% EW / پیراکلوستروبین 15% SC / پیراکلوستروبین 10% . تیفلوز آمید 10% SC
ویروس
لنتینان 0.5% SL / لنتینان 1% SL
شته/ تریپس
تیامتوکسام 50% WDG / بیفنترین 100 EC g/l / پیمتروزین 60% نیتنپیرام 20% WDG
Weevil
تیامتوکسام 50% WDG / دینوتفوران 60% WDG + بینفترین 100 EC g/l
علف های هرز
گلوفوسینات آمونیوم 22.5% . فلوروگلیکوفن اتیل 1.5% OD
نماتدها
فستیازت 10% . آبامکتین 0.5% ME
Bacterial Wilt کوپریک هیدروکسید 37.5% SC / کوپر سوکسینات 30% WP

 

مرحله 3: استیج میانی

لکه برگی
تتراکونازول 12.5% EW / تیفلوز آمید 240 SC g/l / پروپیکونازول / پیراکلوستروبین 15% . تتراکونازول 5% EW / پیراکلوستروبین 15% SC / پیراکلوستروبین 10% . تیفلوز آمید 10% SC
Black Blight
پروپینب 40% . تبوکونازول 30% WP
شته/ تریپس
تیامتوکسام 50% WDG / بیفنترین 100 EC g/l / پیمتروزین 60% نیتنپیرام 20% WDG
Weevil
تیامتوکسام 50% WDG / دینوتفوران 60% WDG + بینفترین 100 EC g/l
علف های هرز
گلوفوسینات آمونیوم 22.5% . فلوروگلیکوفن اتیل 1.5% OD
نماتدها
فستیازت 10% . آبامکتین 0.5% ME

مرحله 4: جوانه

لکه برگی
تتراکونازول 12.5% EW / تیفلوز آمید 240 SC g/l / پروپیکونازول / پیراکلوستروبین 15% . تتراکونازول 5% EW / پیراکلوستروبین 15% SC / پیراکلوستروبین 10% . تیفلوز آمید 10% SC
اسکب
پیراکلوستروبین 15% SC
Black Blight
پروپینب 40% . تبوکونازول 30% WP
شته/ تریپس
تیامتوکسام 50% WDG / بیفنترین 100 EC g/l / پیمتروزین 60% نیتنپیرام 20% WDG
نماتدها
فستیازت 10% . آبامکتین 0.5% ME

مرحله5: نهایی

اسکب
پیراکلوستروبین 15% SC
انگور, توصیه‌های عمومی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up