کشت و حفاظت خیار

بهبود محصول خیار
 

مرحله 1

سفیدک کرکی

مانکوزب 56% . اکسادیکسیل 8% WP / مانکوزب 64% . سیموکسانیل 8% WP

ویروس
لنتینان 0.5% SL / لنتینان 1% SL
کپک خاکستری
بوسکالید 20% . پیراکلوستروبین 10% SC / بوسکالید 25% SC
نماتدها
 

 

فستیازت 10% . آبامکتین 0.5% GR

مرحله 2

لکه برگی زاویه ای

کوپریک هیدروکسید 37.5% SC / کوپر سوکسینات 30% WP

سفیدک کرکی
دی متومورف 40% . آزوکسی استروبین 20% WDG / پیراکلوستروبین 15% SC
اسکب
تیوفانات متیل 25% . پیراکلوستروبین 5% SC / پیراکلوستروبین 15% SC مخلوط با دیفنوکونازول 10% WDG
کپک پودری
تتراکونازول 12.5% EW / تیوفانات متیل 25% . پنکونازول 5% SC / پیراکلوستروبین 15% . تتراکونازول 5% EW
کپک خاکستری  

بوسکالید 20% . پیراکلوستروبین 10%SC / بوسکالید 25% SC

 

تریپس
اسپینتورام
 
مگس سفید
تیامتوکسام 50% WDG + بیفنترین 100 g/l EC / پی متروزین 30% . دینوتفوران 30% WDG
 
شب پره
کلورانترانیلیپرول 35% WDG / فلوبندیامید 8% . امامکتین بنزوات 4% EW / اسپینتورام
 
نماتدها
فستیازت 10% . آبامکتین 0.5% ME / آبامکتین 1.8% EC

مرحله 3

لکه برگی زاویه ای
کوپریک هیدروکسید 37.5 % SC / کوپر سوکسینات 30% WP
سفیدک کرکی
فلوپیکولید 15% . متالاکسیل-ام 15% SE
کپک پودری
تتراکونازول 12.5% ED / تیوفانات متیل 25% . پنکونازول 5% SC / پیراکلوستروبین 15% . تتراکونازول 5% EW
, , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست
Aenean ipsum massa suscipit Donec tristique